ZEUS održao izvještajnu skupštinu

post-image

Udruga je napunila 19 godina djelovanja i to je respektabilna brojka za hrvatske okvire s obzirom na područje djelovanja: zaštita okoliša i edukacija mladih.


Dana 20.4.2018. održali smo redovnu izvještajnu skupštinu s lijepim odazivom članstva i gostiju. Podržali su nas načelnik gdin Marijan Varga, gdin Zlatko Ljubek, gdin Željko Lisjak i gdin Antun Benko te dvadesetak članova.
U uvodnom dijelu predsjedavajući skupštine Goran Čižmešija podzravio je sve nazočne te predložio dnevni red.
Po izvještajima su redom čitali Janja Škoda, predsjednica udruge koja je dala opsežan pregled svih aktivnosti udruge od skupštine do skupštine te zahvalila svim aktivnim članovima i donatorima, kao i poželjela mnogo uspjeha i energije u narednim godinama. Tajnik udruge, Goran Čižmešija iznio je financijsko izvješće i financijski plan za iduću godinu kao i prijedlog da se članarina poveća s 20 na 50 kuna godišnje. Nakon toga Janja je dala plan i program rada za 2018. godinu. Predsjednik nadzornog odbora, gdin Željko Škoda izjavio je da je pregledom financijskog poslovanja zadovoljan, sve je transparentno i ažurno te nema nikakvih primjedbi.

Sva izvješća su jednoglasno usvojena od strane skupštine.

Gostima je data prilika da se obrate skupštini gdje su svi redom čestitali na mnogim ostvarenim ciljevima i aktivnostima tijekom godine.

 

Dokumente s skupštine možete vidjeti ovdje , a galeriju fotografija ovdje