Eko akcija u sklopu projekta IKT Cloud-io

post-image

Danas je uspješno održana prva eko akcija u sklopu projekta IKT Cloud-io, UP.04.02.1.11.0424. Vrijedni volonteri odazvali su se u značajnom broju kako bi počistili smeće na šumskoj poučnoj stazi “Vrata Pažuta”.

Napunjeno je puno vreća različitog otpada – plastičnih omota, vrećica, limenki, staklenki, ambalaže za gablece… I ovom prilikom apeliramo na posjetitelje da budu savjesni i da otpad odlažu u kante, kojih ima dovoljno duž staze.

Projektom su predviđene dvije eko akcije, od kojih je druga planirana za proljeće 2023. godine. Eko akcije usklađene su s volonterskim programom, koji je već ranije izrađen u sklopu projektnih aktivnosti.

Zahvaljujemo od 💚 volonterima partnerskih OCD-a na ovom projektu, koji su došli i u dobrom raspoloženju sudjelovali u akciji.

Udruga slijepih Međimurske županije

UTV Međimurski Vodiči

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije – Uoitmž

Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” [ ZeuS ]

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU
Poziv: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice
Referentni broj projekta: UP.04.02.1.11.0424
Ukupna vrijednost projekta: 494.057,98 HRK
Bespovratna sredstva osigurana su od strane Europskog socijalnog fonda (419.949,28 HRK) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (74.108,70 HRK)
Period provedbe: 19.4.2022. – 19.4.2023.
*******
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” [ ZeuS ]
Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” [ ZeuS ] i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.