Eko akcija u sklopu projekta IKT Cloud-io

post-image

U subotu, 25. ožujka 2023. održana je druga, ujedno i završna eko akcija u sklopu projekta IKT Cloud-io, UP.04.02.1.11.0424. Volonteri različitih dobnih skupina, od kojih najviše mlađih uzrasta, odazvali su se kako bi počistili smeće na šumskoj poučnoj stazi “Vrata Pažuta”. Eko akcije usklađene su s volonterskim programom, koji je također izrađen u sklopu ovog projekta.

I ovaj put bilo je puno odbačenog smeća različitih vrsta, a kako je to izgledalo, možete provjeriti u našoj galeriji. Iako je cijelo vrijeme padala kišica, nije nas omela da uspješno provedemo ovu eko akciju. 

Zahvaljujemo od 💚 svim volonterima Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” [ ZeuS ] i članovima partnerskog OCD-a na ovom projektu UTV Međimurski Vodiči, koji su došli i u dobrom raspoloženju sudjelovali u akciji. Nadamo se da će s vremenom nesavjesnog bacanja smeća u prirodu biti čim manje. 

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU
Poziv: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice
Referentni broj projekta: UP.04.02.1.11.0424
Ukupna vrijednost projekta: 494.057,98 HRK
Bespovratna sredstva osigurana su od strane Europskog socijalnog fonda (419.949,28 HRK) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (74.108,70 HRK)
Period provedbe: 19.4.2022. – 19.4.2023.
*******
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” [ ZeuS ]
Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” [ ZeuS ] i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.