ZEUS ZAOKRUŽIO LJETNU SEZONU NA DANIMA LJUKA 2018

post-image

Već niz godina ZEUS se pridružuje manifestaciji Općine Donja Dubrava pod prepoznatljivim nazivom ˝Dani dobravskog ljuka˝, koja se svake godine održava u kolovozu.

Svojevrstan kraj ovogodišnje ljetne sezone ZEUS je obilježio izlaganjem i prezentiranjem udruge na štandu u Donjoj Dubravi uz društvo najvećih međimurskih ekoloških proizvođača, OPG-ova, udruga i ostalih koje ova tematika privlači. Ovogodišnje izlaganje 26. kolovoza proteklo je s nešto manjim brojem posjetitelja, što je uzrokovalo naglo zahladnjenje i promjena vremena. Hladni vjetar, kiša i tmurni oblaci su nas podsjetili kako smo žrtve globalnog zatopljenja te smo iz kupaćih kostima i kolovoških ljetnih spusteva na Dravi preko noći uskočili u jesenske jakne i duge rukave. No, osim vremena, možemo reći da je izlaganje ipak bilo uspješno kao i svake godine. Vremenske (ne)prilike nisu obeshrabrile Zeusovke koje su od jutra bile za štandom i posjetitelje upoznavale s djelatnosti udruge.

Hvala neumornim umjetnicama Kristini i Ani na uvijek umješnom i zanimljivom dekoriranju našeg štanda koje privlači poglede posjetitelja, a hvala i Petri, Jeleni, Moniki i Andreji na dežurstvu u našem kutku na ˝Danima dobravskog ljuka˝!